Resultats de la cerca frase exacta: 2.384

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. aire d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, resultant de la barreja d'oli d'oliva amb un o més texturitzants, que poden ser la lecitina de soja (E 322), el més habitual, la metilcel·lulosa (E 461) o el sucroèster (E 473). [...]
2. maionesa d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat amb aigua i goma xantana (E 415), que recorda la maionesa tradicional. [...]
3. sopa d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, que s'obté per emulsió d'un líquid de base aquosa, com ara aigua, brou o infusió, i un oli vegetal, amb l'ajuda d'un producte que actua com a estabilitzant, generalment goma xantana o tapioca, tot i que també es pot fer servir metilcel·lulosa (E 461) o [...]
4. flam d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat amb aigua i carragenat iota (E 407), que recorda el flam tradicional per la seva textura de gel tou i suau en boca. [...]
5. formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita, de textura tendra i cremosa, d'aroma dolça i de gust suau, amb una crosta natural de color marró clar, originari de la l'Alt Urgell i la Cerdanya. [...]
6. hummus (puré de cigrons amb llimona, mantega de sèsam, all, oli d'oliva i julivert)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. espardenyes i llenegues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. sopa freda de meló i fonoll
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. sopa de tomàquet, gambes i fonoll
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. rom amb cola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 239 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>